Tentang Kami
Tentang Kami
gloviss online survey

Gloviss Online Survey

Gloviss diuruskan oleh GVResearch Sdn Bhd, sebuah syarikat kajiselidik bebas di Malaysia. Gloviss dibina dengan tujuan untuk memberikan peluang bagi anda diberikan ganjaran bagi setiap pendapat yang diberikan yang diberikan bagi mempengaruhi industri kajiselidik secara global.  Buat masa ini, Gloviss menyediakaan panel di atas talian bagi syarikat-syarikat untuk lebih memahami setakat manakah keberkesanan produk-produk mereka terhadap pelanggan.

Tentang Kami

Tentang Gloviss

Tentang Kami

Kaji Selidik

Gloviss adalah panel kajiselidik untuk semua warga di Malaysia. Kajiselidik ini dijalankan di atas talian dan mendaftar di Gloviss adalah percuma.  Kami menyediakan ganjaran bagi masa yang telah anda luangkan bagi menjawab kajiselidik dengan tunai ataupun baucer. Anda juga berpeluang mendapat ganjaran lain setiap minggu atau setiap bulan yang kami adakan.

 

Tentang Kami

Mesra Telefon Pintar

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pendapatan sampingan, anda boleh sertai kami di Glovis dengan hanya menjawab kajiselidik melalui telefon pintar, tablet atau laptop anda.

Kajiselidik akan dihantar ke email anda. Jangan lupa untuk periksa email anda. Log masuk ke Gloviss untuk periksa mata anda yang terkumpul.

Tentang Kami

Refer Gloviss Pada Kawan2

Bukan itu sahaja, untuk versi terbaru anda juga berpeluang untuk dapatkan income menerusi program referral. Ini bermakna, anda boleh promosikan program ini kepada rakan-rakan serta kenalan anda, dan anda akan diberikan ganjaran dalam bentuk mata ganjaran 300 points (bersamaan RM3) bagi setiap pendaftaran baru yang disahkan.

Tentang Kami